Tudjuk, hogy ügyfeleink nem vállalatok, hanem emberek.

Cégünk azzal a céllal jött létre 2002-ben, hogy magas színvonalon nyújtson átfogó gazdasági és adminisztratív szolgáltatásokat hazai és külföldi hátterű vállalkozásoknak, szervezeteknek.
A Finacont cégcsoport jelenleg két országban működik. Két magyar és egy szlovák irodánkban több mint 150 tapasztalt, szakmailag felkészült munkatársat foglalkoztatunk.

Munkatársainkat megbecsüljük, gondoskodunk róluk.

Állandó kollégáink mellett egyes szakterületekre specializálódott szakértőkkel is folyamatos szerződéses kapcsolatban állunk, hogy az összetett, több szakterületet egyszerre érintő feladatokat is hatékonyan tudjuk megoldani.

Lépést tartunk a technológia fejlődésével.

Hazánkban elsők között álltunk át a felhőalapú adattárolásra 2009-ben – ezzel megelőzve korunkat és számtalan akkori piaci szereplőt. Napjainkban az automatizáció gyökeresen alakítja át szektorunkat, mely szintén folyamatos fejlődést és naprakész tudást kíván tőlünk.

Management

A szakmai vezetők magyar magánszemélyek, akik korábban hosszú időt töltöttek külföldi tulajdonú tanácsadó, könyvvizsgáló és szolgáltató cégeknél, valamint jelentős multinacionális vállalkozásoknál, különféle gazdasági, pénzügyi – több esetben felsővezetői – pozíciókban.

20 év 20 pillanat

2022-ben cégünk 20 éves fennállásának megünneplésére 20 pillanatot elevenítettünk fel és mutattuk meg azt széles körben is. Ezek olyan mérföldkövek, amelyek hitelesen tükrözik vállalati auránkat és mindazt, akik most vagyunk.
További információkért látogass el közösségimédia-felületeinkre!

Konzultálj kollégáinkkal!

A biztos alapokon nyugvó szakmai támogatásért.