Gazdasági outsourcing

Az integrált gazdasági outsourcing szolgáltatási csomag felöleli a gazdasági szakma teljes vertikumát a számviteli adatrögzítéstől, a pénzügyi adminisztráción, a bérügyvitelen, HR adminisztráción át, a főkönyvelői, kontrolling szolgáltatásokig, sőt a gazdasági menedzsment tevékenységet is magában foglalja.

Az integráltság nem csak az egyes szolgáltatási egységek összefűzésében valósul meg, hanem azáltal is, hogy ügyfeleink szervezetébe ágyazottan, a külföldi tulajdonossal, a menedzsmenttel valamint a társosztályokkal hatékonyan együttműködve, on-site, sok esetben az ügyfeleink által használt ERP rendszeren dolgozva látjuk el tevékenységünket.

A gazdasági menedzsment szolgáltatást ellátó, magasrangú, szerteágazó tapasztalattal bíró vezető szakembereink 2-5 fős Finacont állományú csapatokat fognak össze, menedzselik illetve fejlesztik ügyfeleink komplex kontrolling és riporting rendszereit a havi pénzügyi jelentéstől, a forecasting-on és budgeting-en át, cash-flow tervezésig és üzleti tervek összeállításáig, gondoskodnak a működéshez szükséges finanszírozási források megteremtéséről, aktív, magasrangú banki kapcsolattartást végeznek, lényegében minden olyan tevékenységet ellátnak ami egy pénzügyi igazgatási funkciótól elvárható.

Azon tevékenységek esetében pedig, amit általában egy gazdasági szervezet külsős tanácsadási erőforrásból old meg ú.m. pl. adótanácsadás, ott a Finacont háttérszervezetei állnak rendelkezésre, gyorsan, hatékonyan, azaz one-stop-shop rendszerben lényegében a teljes szakmai spektrum egy helyen elérhető.

SSC tevékenység

Hosszú évekre tekint vissza társaságunk nemzetközi szolgáltatóközpontok meghatározott számviteli tevékenységeire vonatkozó szolgáltatásnyújtása.

Jelenleg több, mint 20 főt foglalkoztatunk az SSC-k struktúrájában megszokott GL (főkönyvi könyvelési), AR (vevői számla és bankkezelési) és AP (szállítói számla és bankkezelési) tevékenységi körökben. Kollégáink több nyelven, mintegy 20 országban biztosítják az ügyféligényeknek megfelelő, testreszabott működtetést, de tevékenységi körükbe tartozik sok esetben a folyamatfejlesztés, új rendszerek, megoldások beillesztése, hatékonyságnövelő és mérési rendszerek fejlesztése, üzemeltetése.

A nemzetközi SSC környezetben való folyamatos megmérettetés és megfelelés munkatársaink mindennapjainak része. Büszkék vagyunk, hogy ezen a speciális területen is virágzó együttműködésekre tudtunk szert tenni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A szakértelmet és a háttértámogatást mi garantáljuk.